Myy verkkokursseja omassa mobiilisovelluksessa

Miltä kuulostaisi oman brändisi tyyliin kustomoitu mobiilisovellus, jossa voisit myydä verkkokursseja? Tämä on nyt mahdollista myös pien/yksityisyrittäjille kohtuulliseen hintaan. Appikoneen tuottamalla mobiilisovelluksella aloitat unelmiesi kurssitarjonnan!

Verkkokurssit ovat nykyään erittäin suosittuja ja nyt niitä on mahdollista tarjota nettiselaimen lisäksi omassa mobiilisovelluksessa. Verkkokurssit ovatkin erinomainen tapa jakaa tietoa ja taitoja, ja mobiilisovelluksessa ne ovat vielä kätevämmin opiskelijoiden käytettävissä. Jos harkitset verkkokurssien myymistä, oma mobiilisovellus voisi olla sinulle hyvä vaihtoehto. Ottamalla käyttöön mobiilisovelluksesi sekä Androidille, että Applelle varmistat, että kurssisi tavoittavat mahdollisimman laajan yleisön.

Haluat sitten tarjota millaisia verkkokursseja vaan, mobiilisovellus on monipuolinen vaihtoehto. Voit tarjota vain yhden aihealueen kursseja tai useita eri aihealueita. Kurssien sisältö voi olla pääasiassa videomuodossa tai voit tarjota myös muita materiaaleja, kuten tekstejä. Sovelluksen käyttäminen on helppoa ja selkeää, ja oppilaasi löytävät tarvitsemansa materiaalit ja kurssit helposti.

error: Sisältö on tekijänoikeussuojattua!
Scroll to Top