Festarit, tapahtumat ja turistikohteet

Festivaalit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea musiikkia, taiteita ja ikimuistoisia hetkiä yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa. Nyt on kuitenkin aika nostaa festivaalikokemus seuraavalle tasolle: esittelemme tapahtumille ja festivaaleille suunnitellun mobiilisovelluksen, jossa aikataulut ja muu informaatio kulkee kätevästi puhelimessa mukana.

Tämä sovellus on suunniteltu parantamaan festivaalivieraiden kokemusta. Ensinnäkin, sovellus antaa mahdollisuuden tarkastella kalenteria ja aikatauluja, joista näkee kaikki esiintyjät, lavat ja ohjelmanumerot. Lisäksi sovelluksessa voidaan esitellä ruokatarjontaa ja mainostaa läheltä löytyviä majoitusvaihtoehtoja. Sovellus tarjoaa myös vuorovaikutteisen Google maps -kartan, jonka avulla voi helposti navigoida paikan päälle tai majoituskohteisiin.

Festivaalisovelluksen kautta voidaan lähettää ajankohtaisia ilmoituksia tapahtumasta, kuten artistikohtaamisista ja yllätysesiintyjistä. Sovelluksen avulla tapahtuman kävijät pysyvät ajan tasalla kaikista festivaalin tapahtumista ja takaa, etteivät he jää paitsi mistään tärkeästä. Lisäpalveluna kävijät voivat lähettää sovelluksen kautta omia kuvia, videoita ja tekstejä julkaistavaksi sovelluksessa.

Pienempien tapahtumien apit alkaen 1000 e + ALV ja alustamaksu 50 e/kk + ALV. Lisätoiminnot + paketin ylittävän sisällön lisäys 80 e/h + ALV.

Lisäksi App Store veloittaa apin julkaisusta 99 $/vuosi ja Google Play 25 $ kertamaksun.

Isompia tapahtumia varten laskemme erillisen tarjouksen, joten ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

1000 e + ALV sovelluspaketti sisältää:

Tapahtuman kalenterin ja linkit lippujen ostoon

Ruokailujen mainonta (max 6, lisäpaikat tuntityönä)

Majoituksien mainonta (max 6, lisäpaikat tuntityönä)

Palveluiden mainonta (max 6, lisäpaikat tuntityönä)

Saapumisohjeet/infosivu

Kartta tapahtumapaikalle

Kuvagalleria (max 10 kuvaa, lisäkuvat tuntityönä)

Yhteystiedot

Push notification ilmoitukset ja mainokset apin kautta asiakkaan itse tuottamana (tai tuntityönä 80 e/h + ALV).

Tapahtumasovellus voidaan toteuttaa kaksikielisenä lisämaksusta esim. suomi/englanti, eli sisältö samalla sivulla kahdella kielellä (huom. asiakas toimittaa tekstit valmiiksi molemmilla kielillä. Käännöspalvelu erillismaksusta).

Mikäli tarve on erillisille kieliversiosivuille/sovelluksille, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Lisäpalveluina esim. tapahtumapassi, jossa leimoja keräämällä voi saada etuja/tarjouksia/ilmaisen tuotteen, chat, videoiden, kuvien ja tekstien jakaminen jne. (HUOM vaativat kirjautumismahdollisuuden sovellukseen).

error: Sisältö on tekijänoikeussuojattua!
Scroll to Top