Sisältösovellukset

Sisältösovellusten ominaisuuksien valikoima on lähes loputon. Mobiiliapp voi koostua kaikentyyppisestä sisällöstä (artikkeleita, videoita, tapahtumia, ääniä, kalentereita jne). Lisäksi mobiiliapissa voi luoda käyttäjäyhteisön, kanta-asiakasohjelman, integroida ulkoisia sisältövirtoja ja lähettää ääntä livenä tai näyttää videoita.

Mobiiliappiin voi lisäksi ottaa käyttöön apin sisäiset maksut esim. maksullista sisältöä tai kursseja varten.

Sisältösovellusten hintaan vaikuttaa niiden sisällön laajuus. Yksinkertaiset sovellukset alkaen 1000 e + ALV ja alustamaksu 50 e/kk + ALV. Laajemmat ja esim. mobiilikaupan sisältävät apit alkaen 2000 e + ALV ja alustamaksu 100 e/kk + ALV. Lisäksi App Store veloittaa apin julkaisusta 99 $/vuosi ja Google Play 25 $ kertamaksun.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun tarjousta varten.

Sisältötyypit
Mobiiliapissa on mahdollista luoda seuraavan tyyppistä sisältöä: tekstejä, videoita, kortteja, valokuvia, lomakkeita, tapahtumia, ääniä, kanta-asiakkuuskortteja ja yhteystietoja.

Menut
Mobiiliapissa voidaan luoda menuja ja alamenuja sisällön listaamiseksi. Näin käyttäjät löytävät helposti haluaansa sisältöön. Sisältöön voi luoda myös sisäisiä linkkejä ja korostaa tiettyä sisältöä esim. kotisivulla.

Integrointi verkkosivulle
Voimme myös yhdistää sisältöä mobiiliappiin RSS syötteellä, WordPress liitännällä tai HTML koodilla. Mikäli sinulla on siis jo verkkosivu, sen sisältöä voidaan yhdistää appiin.

Kieliversiot

Sovellus voidaan toteuttaa kaksikielisenä lisämaksusta esim. suomi/englanti, eli sisältö samalla sivulla kahdella kielellä (huom. asiakas toimittaa tekstit valmiiksi molemmilla kielillä. Käännöspalvelu erillismaksusta).

Mikäli tarve on erillisille kieliversiosivuille/sovelluksille, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kanta-asiakaskortit

Kanta-asiakaskorteilla voi sitouttaa kivijalkakaupan asiakkaita antamalla tarjouksia ostopisteiden mukaan. Ostopisteiden arvoksi ja saatavaksi palkinnoksi voi valita mitä vaan, kuten alennuksia tai ilmaisen tuotteen.

Kun asiakas maksaa kaupassa, hän skannaa kassalla QR -koodin ja saa pisteitä.

Lounaspassi ja ateriakortti

Lounaspasseilla ja ateriakorteilla voi sitouttaa ravintolan asiakkaita antamalla tarjouksia ostopisteiden mukaan. Ostopisteiden arvoksi ja saatavaksi palkinnoksi voi valita mitä vaan, kuten alennuksia tai ilmaisen lounaan tai aterian.

Kun asiakas maksaa ravintolassa, hän skannaa kassalla QR -koodin ja saa pisteitä.

Ilmoitukset ja paikannustieto
Yksi mobiiliapp -sovellusten hyödyllisimmistä toiminnoista on ilmoitusten lähettäminen. Mobiiliapin hallinnoija voi määrittää suoria ja ajoitettuja push -ilmoituksia ja lisäksi myös tekstiviesti-ilmoituksia. Viesti voidaan kohdistaa tietyn käyttäjätyypin ja/tai alustan mukaan (iOS, Android, Web). Geofenceingillä eli paikannustiedolla on mahdollista lähettää push -ilmoitus, kun käyttäjä saapuu tietylle maantieteelliselle alueelle esim. tiettyjen palveluiden mainostamiseksi alueella.

Käyttäjäryhmät
Mobiiliapissa voi luoda erilaisia käyttäjäryhmiä, joilla on eri käyttöoikeudet ja sisältö heidän ryhmiensä mukaan. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi koulu- tai seurasovelluksissa (opettajat/vanhemmat/oppilaat/valmentajat) tai ammattisovelluksissa (työntekijät/asiakkaat/kumppanit).

Chat ja yhteisö
Mobiiliapissa on käytettävissä useita viestintätapoja: Geolokalisoidut käyttäjäyhteisöt, henkilökohtainen chat push-ilmoituksilla, käyttäjäluettelo jne.

Kanta-asiakaskortit
Mobiiliappiin pystyy integroimaan räätälöitävän kanta-asiakaskortin. Palkinnot voivat olla saatavilla, kun asiakas on saavuttavat asetetun pistemäärän. Jäsenkortti on saatavilla eri tasoilla. Tasot kehittyvät kanta-asiakaskortilla ansaittujen pisteiden mukaan. On myös mahdollista luoda alennuskuponkeja.

Tilastot
Mobiiliapin hallinnoija näkee apin käyttötilastot (lataukset, käytetty aika, yhteyksien määrä) sekä teknisiä ja sosiaalisia tilastoja (alusta, älypuhelintyypit).

error: Sisältö on tekijänoikeussuojattua!
Scroll to Top