Take away -app

Take away ravintola -apin avulla saat oman brändin mukaan kustomoidun mobiilisovelluksen, jonka asiakkaat voivat ladata puhelimeensa tai käyttää nettiselaimen kautta.

Ravintola-apin avulla asiakkaat voivat tilata ruokansa ja noutaa ne ravintolasta. Lisäpalveluna myös kotiinkuljetusjärjestelmä. Lisäksi voi olla mahdollisuus tehdä pöytävaraus. Apin kautta voi myös toteuttaa alennuskampanjoita ja palkita vakioasiakkaita.

Nykyaikaiset maksupalvelut- luottokortit (Visa, Mastercard…), Apple Pay, PayPal ovat integroitu sovelluksiimme, joten asiakas voi maksaa etukäteen apissa tai vaihtoehtoisesti vasta paikan päällä.

Ravintola-appin käyttöliittymän avulla voi hallita kaikkia tilauksia. Tilauksen hallinnasta löytyy kaikki tiedot, joita tarvitaan käsittelyn aloittamiseen: asiakastiedot, osoite, toimitustapa, maksutapa, asiakashistoria jne. Appin hallinnan puoli on englanninkielinen.

Ravintolan fyysinen sijainti voidaan näyttää kartalla.

Mobiilisovellusten hintaan vaikuttaa niiden sisällön laajuus (HUOM. emme peri myyntikomissioita, maksat vain maksupalvelulle myynneistä):

Take away ravintola -app alkaen 2000 e + ALV ja alustamaksu 100 e/kk + ALV.

Take away mobiiliapp kotiinkuljetusjärjestelmällä alkaen 3000 e + ALV ja alustamaksu 100 e/kk + ALV.

Lisäksi App Store veloittaa apin julkaisusta 99 $/vuosi ja Google Play 25 $ kertamaksun.

Ota asiakaspalveluun yhteyttä tarjousta varten.

Single login – yksi kirjautuminen riittää. Asiakkaan ei tarvitse aina kirjautua uudelleen sisään. Käyttäjäkokemus mobiilikaupassa on optimoitu ja ostoprosessi on nopea.

Helpot maksuvaihtoehdot yhdellä napsautuksella. Ostoskori tallentuu muistiin odottamaan, mikäli käyttäjä välillä poistuu kaupasta. Ravintola-appissa voi luoda alennuskuponkeja, joiden avulla tuotteita voi mainostaa ja ilmoittaa ajankohtaisista tarjouksista. Kaupalliset ilmoitukset ja sähköpostit antavat reaaliaikaiset tiedot tilauksen statuksesta.

Asiakas voi halutessaan tilata ravintola-appin kautta myös kotiinkuljetuksen

Automatisoitu verojen käsittely – ilmoita asiakkaille arvonlisäverojen osuudet.

Useita maksuvaihtoehtoja: Luottokortit (Visa, Mastercard…), Apple Pay, PayPal. Mahdollisuus myös maksaa haettaessa ravintolasta.

Myyntejä voi seurata monipuolisista tilastoista. Niistä saa myös tärkeää tietoa ravintola-appisi liikenteen lähteistä (iOS, Android, Web).

error: Sisältö on tekijänoikeussuojattua!
Scroll to Top