Ravintolasi myynti kasvuun take away sovelluksella

Kasvata ravintolasi myyntiä tarjoamalla asiakkaillesi mahdollisuus tilata ruokaa brändinne mukaisen mobiilapin kautta. Appikone tarjoaa ravintolallesi mobiilisovelluksen, joka sisältää sekä take away – että kotiinkuljetusominaisuudet.

Tämä helppokäyttöinen mobiilisovellus antaa asiakkaillesi mahdollisuuden tilata suosikkiruokiaan suoraan puhelimestaan – missä ja milloin tahansa. Olipa asiakkaasi sitten toimistossa, kotona tai vaikkapa ulkona liikkumassa, tilaaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti muutamalla napinpainalluksella.

Sovelluksessa voit myös näyttää asiakkaillesi tarkat tuotetiedot, hinnat ja erikoistarjoukset, mikä lisää asiakasuskollisuutta ja parantaa asiakaskokemusta. Voit myös tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa tilauksen mobiilisovelluksen kautta, mikä tekee ostamisesta vieläkin helpompaa.

Take away ja kotiinkuljetusominaisuuksien ansiosta asiakkaasi voivat nauttia ravintolasi herkuista juuri silloin kun haluavat, missä ikinä ovatkin. Sinä voit taas lisätä myyntiäsi ja kasvattaa asiakasuskollisuutta.

Ota yhteyttä meihin ja saat oman mobiilisovelluksen ravintolallesi nopeasti ja helposti. Tämä on tulevaisuuden ratkaisu, joka auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja tarjoamaan asiakkaillesi loistavan kokemuksen!

error: Sisältö on tekijänoikeussuojattua!
Scroll to Top