Mobiilikauppa

Tuo kaupankäyntisi yhdellä kertaa sekä nettiselaimeen, että yrityksesi omaan mobiiliappiin!

Tervetuloa digitaalisen myynnin tulevaisuuteen! Haluatko kasvattaa myyntiäsi ja saavuttaa asiakkaasi siellä missä he ovat – eli heidän mobiililaitteillaan? Siinä tapauksessa tarvitset oman mobiilikauppasovelluksen! Sovelluksen avulla voit tarjota asiakkaillesi helpon ja nopean tavan tehdä ostoksia juuri silloin, kun heillä on siihen tarve. Sovellus on optimoitu mobiililaitteille ja sen käyttö on helppoa ja intuitiivista.

Mobiilikauppa -sovellustemme ansiosta voit myydä tuotteitasi sekä nettiselaimessa, että mobiililaitteilla oman appin kautta. Nykyaikaiset maksupalvelut Stripe, Apple Pay, PayPal ja luottokorttimaksut ovat integroitu sovelluksiimme.

Mobiilikaupat alkaen 2000 e + ALV ja alustamaksu 100 e/kk + ALV (HUOM. emme peri myyntikomissioita, maksat vain maksupalvelulle myynneistä). Lisäksi App Store veloittaa apin julkaisusta 99 $/vuosi ja Google Play 25 $ kertamaksun.

Myös jo olemassa oleva Shopify tai WooCommerce verkkokauppa voidaan yhdistää mobiiliapiksi.

Ota asiakaspalveluun yhteyttä tarjousta varten.

Tuotteet
Tuotteet lisätään kauppaan käyttöliittymässä, joka on englanninkielinen. Tuotteeseen on mahdollista lisätä 9 kuvaa, kuvaustekstiä ja tunnisteita esim. SKU. Myös muunnelmien lisääminen on mahdollista (paino, koot, värit, maku jne.) ja samankaltaisten tuotteiden ehdottaminen. Tuoteluettelo voidaan myös importata valmiista luettelosta esim. exelistä.

Tuotekategoriat
Tuotteet voidaan luokitella erilaisiin tuotekategorioihin, jotta asiakkaat löytävät helposti heitä kiinnostavia tuotteita.

Tilauksien hallinta
Mobiilikaupan käyttöliittymän avulla voi hallita kaikkia tilauksia. Tilauksen hallinnasta löytyy kaikki tiedot, joita tarvitaan käsittelyn aloittamiseen: asiakastiedot, osoite, toimitustapa, maksutapa, asiakashistoria jne.

Kivijalkakauppa
Mikäli mobiilikaupalla on myös fyysinen sijainti, sen voi näyttää kartalla.

Single login – yksi kirjautuminen riittää. Asiakkaan ei tarvitse aina kirjautua uudelleen sisään. Käyttäjäkokemus mobiilikaupassa on optimoitu ja ostoprosessi on nopea.

Helpot maksuvaihtoehdot yhdellä napsautuksella. Ostoskori tallentuu muistiin odottamaan, mikäli käyttäjä välillä poistuu kaupasta. Mobiilikaupassa voi luoda alennuskuponkeja, joiden avulla tuotteita voi mainostaa ja ilmoittaa ajankohtaisista tarjouksista. Kaupalliset ilmoitukset ja sähköpostit antavat reaaliaikaiset tiedot tilauksen statuksesta.

Voit valita haluamasi kuljetustoimijan ja liittää paketin seurantakoodin asiakkaan tilauksen tiedoihin. Vaihtoehtona myös haku kivijalkakaupasta tai paikallinen kotiinkuljetus postinumero tai etäisyysalueella.

Automatisoitu verojen käsittely – ilmoita asiakkaille arvonlisäverojen osuudet.

Useita maksuvaihtoehtoja: Luottokortit (Visa, Mastercard…), Apple Pay, PayPal, Stripe. Mahdollisuus myös maksaa haettaessa kivijalkakaupasta tai toimitettaessa kotiinkuljetuksella.

Myyntejä voi seurata monipuolisista tilastoista. Niistä saa myös tärkeää tietoa mobiilikauppasi liikenteen lähteistä (iOS, Android, Web).

error: Sisältö on tekijänoikeussuojattua!
Scroll to Top